Advanced Latvian RolePlay

Sveiciens no Wafelles

310 views

REĀLĀ DZĪVE

Sveiki , mani sauc Dāvis , es esmu 16 gadus vecs , dzīvoju Ropažos mazā ciematiņā kas atrodas pierīgā. Mani hobiji ir futbols, basketbols un zaļu prieku baudīšana saprotat kā gribat , futbolu jau spēlēju apmēram 6 gadus , futbols man iepatikās jo es skatījos visvisādus videoklipus par futbolu un es tā padomāju kad es arī vēlos sākt trennēties spēlēt futbolu , es paprasīju vecākiem un viņi uzreiz atbildēju labi kapēc gan nē , atradām kurā vietā , laikus u.t.t. , un tā arī līdz šai dienai spēlēju futbolu , protams vienreiz man bija doma pamest futbolu jo es spēlējot savainoju kāju un man trenneris bij tik briesmīgs kad pat neatļāva iet mājās un tad es vecākiem teicu kad gribu atteikties viņi teica nē ja kautko sāki tad arī tas ir jāturpina , un tad kad man bij 14 es vienkārši aizgāju uz citu  futbola kommandu .Un tagad par basketbolu basketbolu es spēlēju neilgu laiku 2 gadus jo principā futbola viss ir jādara ar rokam pa lielam, jo esmu vārtusargs, nu es padomāju varbūt es arī basketbolā varētu būt labs un sāku arī trennēties basketbolu bet vienīgais futbols ir 3 reiz nedēļā basketbols arī un tad es domāju uz ko labāk iet trešo reizi nedēļā basketbolu vai futbolu un tā arī neizdomāju bet gan eju vienā dienā uz 2 trenniņiem. Bet arī tagad esmu nedaudz palaidies, jo atsāku spēlēt datoru.                                                                                             

Dator spēles

Dator spēles es sāku spēlēt 2004 gadā uzreiz kā ieguvu datoru , un pirmā mana spēle bija MTA , un GTA SANANDREAS es kādu laiku 1 gadu spēlēju MTA un tad es ielādēju Team Of Wars 2 interesanta spēle bij , to paspēlēju kādus 2 gadus , un tad man tā spēle vnk sāka besīt un izdzēsu bet tad es uzzināju par MC un 20011 gadā sāku spēlēt MC , un tad atkal tieši tieši tas pats apnika  , tad kādu pus gadu tikai YouTubā sēdēju un tad vis beidzot ielādēju sampu 2014 gadā un mans pirmais serveris bija sa**.lv , un tagad meklēju kādas jaunus serverus, lai būtu interesanti spēlēt un uzskrēju virsū uz šo brīnišķīgo serveri. Un tas arī viss , cerams ka patika un uzredzi 
Sveiks! Nu man prieks,ka atradi mūs!Un lai tev patīkamu spēlēšanu mūsu projektā!

Instagramā:@sw_arturs16
Servera instagram: Dynamic_Roleplay
Prieks ,kad esi iegriezies mūsu projektā, cerams paliksi ar mums, veiksmi tev!
Sveiks!!!
Reply